Werving en selectie

Op zoek naar onderwijshelden?

Wij weten dat de schaarste op de arbeidsmarkt een grote uitdaging is. Klassicum staat klaar met innovatieve oplossingen en een rijk netwerk van onderwijsprofessionals.  

Bij Klassicum kijken we verder dan het cv. We duiken diep in het potentieel van elke kandidaat, gebruikmakend van tools en een frisse blik op vaardigheden. Want in de kern gaat het niet alleen om wie je nu bent, maar vooral om wie je kunt worden. 


Maatwerk

De toekomst van onderwijs vraagt om een flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Daarom bieden we niet alleen EVC-trajecten (erkenning van verworven competenties) aan maar ook op maat gemaakt opleidingen die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw team.  

De perfecte match maken is slechts het begin. Wij geloven in voortdurende ontwikkeling van talent, onze aanpak omvat persoonlijke groei via opleidingen, trainingen en coaching.  


”Bij Klassicum investeren we in mensen, niet alleen in posities.”

Capaciteitsuitdaging?

Klassicum biedt maatwerk om jouw team te versterken, van instroom tot doorstroom en uitstroom.

Dé partner voor onderwijssucces

Klassicum vindt niet alleen het juiste talent maar helpt ze ook groeien binnen jouw organisatie. Samen bouwen we aan een onderwijsteam dat niet alleen nu maar ook in de toekomst het verschil zal maken.