Werken bij

Filter

Filter

Toon resultaten

Leerkracht worden?

Wil jij de sprong maken van onderwijsassistent of klassenondersteuner naar een rol als leerkracht? Heb jij een HAVO- diploma en sta je te popelen om voor de klas te staan? Bij Klassicum bieden wij een EVC-traject aan voor getalenteerde en gemotiveerde individuen die klaar zijn om de volgende stap te zetten in hun onderwijs carrière.

Leerkracht

Als leerkracht bij Klassicum ben je een cruciale schakel in het ondersteunen van basisscholen bij het realiseren van een effectieve en stimulerende leeromgeving. Je zult deel uitmaken van ons team van professionals die zich bij diverse basisscholen inzetten voor de groei en ontwikkeling van jonge leerlingen.

Kwaliteitscoördinator

Als Kwaliteitscoördinator bij Klassicum ben je verantwoordelijk voor het coördineren en implementeren van kwaliteitsprocessen binnen scholen. Je werkt nauw samen met het schoolmanagement en ondersteunt hen bij het realiseren van optimale onderwijskwaliteit.

Intern begeleider

Als intern begeleider ben je verantwoordelijk voor het coördineren en optimaliseren van de zorgstructuur binnen scholen. Je speelt een sleutelrol in het bevorderen van de ondersteuning aan leerlingen die extra zorg en aandacht nodig hebben. Daarnaast ben je een belangrijke schakel tussen docenten, ouders en externe instanties.