Vitaliteit

Energieke medewerkers, krachtige organisatie

Bij Klassicum geloven we dat vitale medewerkers de kern vormen van een vitale organisatie. Vitaliteit gaat verder dan fysieke activiteit; het stelt medewerkers in staat om veerkrachtig te zijn en soepel mee te bewegen binnen de organisatie. Het biedt ruimte voor flexibiliteit en werkgeluk, en staat symbool voor kracht en energie. Het voorkomt ook uitval en verzuim.

Ons doel is om alle onderwijsorganisaties vitaal en krachtig te maken. Daarom bieden wij diverse programma’s die inspelen op uiteenlopende behoeften. Denk hierbij aan coaching trajecten voor individuele medewerkers, beweegprogramma’s voor alle medewerkers, of studiedagen die de nadruk leggen op werkgeluk.

Daarnaast kijken we graag samen met jou naar het vitaliteitsbeleid. Als je nog geen beleid hebt, helpen wij je om er een te ontwikkelen. Het initiëren van vitaliteitsinitiatieven is positief, maar de daadwerkelijke implementatie en borging ervan zorgen voor blijvende effecten, waardoor je duurzaam investeert in jouw medewerkers.

Wat zijn de opbrengsten van vitaliteit? Een vitaliteitsprogramma resulteert in lager ziekteverzuim, verminderde bedrijfsongevallen, verhoogde productiviteit en een groeiend aantal leerlingen. Vitaliteit gaat hand in hand met de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers en biedt dus tal van langetermijnvoordelen.

Kies voor vitaliteit, kies voor succes op de lange termijn.