Op zoek naar vacatures in het onderwijs? Lees dan snel verder, want Klassicum heeft altijd interessante vacatures in het onderwijs.

Diverse vacatures in het onderwijs

Wij hebben zeer diverse vacatures in het onderwijs. Van vacatures voor onderwijzend personeel tot vacatures voor ondersteunend personeel. Zo hebben wij vacatures voor bijvoorbeeld docent Nederlands, of leerkracht basisonderwijs. Maar daarnaast hebben we ook vacatures voor intern begeleider of kwaliteitscoördinator. Lijkt het je leuk om bij Klassicum zelf aan de slag te gaan? Ook daar hebben we vacatures voor, zoals een recruiter onderwijs.

Onze actuele vacatures vind je op deze pagina.

Uitgelichte vacature in het onderwijs: combibaan

Twijfel je of jij 5 dagen voor de klas wil staan? Misschien is de vacature combibaan dan iets voor jou! Deze vacature is speciaal voor leerkrachten in het basisonderwijs die toe zijn aan een andere uitdaging. We houden je namelijk graag in het onderwijs. Met een combibaan combineer je een aantal dagen in de week lesgeven met een andere, bijvoorbeeld ondersteunende functie. Zo zijn veel combibaners naast docent ook intern begeleider of recruiter. Iets voor jou? Je vindt de vacature hier.

Werken voor of bij Klassicum

Samen werken aan het onderwijs van nu. Dat is waar wij iedere dag voor uit bed komen. Want wij vinden dat iedereen goed onderwijs en de juiste docent(en) verdient. En dit kun je niet alleen, daarom werken wij samen met scholen, docenten en partners aan het onderwijs van nu.

Klassicum is opleider, trainer en detacheerder voor iedereen binnen het onderwijs. Onze kernwaarden zijn:

  • Betrokken
  • Deskundig
  • Mensgericht
  • Resultaatgericht

Dit zoeken wij dus ook in jou als nieuwe medewerker. Denk je dat jouw kernwaarden hier goed bij aansluiten? Solliciteer dan snel op één van onze vacatures.

Wat biedt Klassicum?

Wij bieden jou een leuke, dynamische werkomgeving. De meeste van onze opdrachten geven je veel uitdaging. Je krijgt een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, maar je kunt altijd terugvallen op ons betrokken en passioneerde team.

Ons aanbod aan opleidingen en trainingen is breed. Daardoor kun jij je blijven ontwikkelen, door middel van e-learnings, cursussen en andere studiemogelijkheden. Daarnaast hebben wij een vitaliteitsprogramma, waarmee je gratis kunt sporten. Nog niet overtuigd? Bel dan met één van onze collega’s om te ervaren wat werken bij Klassicum zo leuk maakt!

 

Ben jij er klaar voor om bij Klassicum aan de slag te gaan? Reageer dan snel op één van onze vacatures!