Team

Louwe Kater

Directeur/bestuurder

06 - 55 70 13 23

[email protected]

Als directeur hou ik mij bezig met groei van mensen en organisaties. Belangrijk is het scheppen van voorwaarden waarbinnen onze medewerkers zich maximaal kunnen ontwikkelen en organisaties optimaal resultaat behalen met de inzet van mensen. In het onderwijs wordt alles mooi uitgeschreven in beleid, maar het echte verschil wordt gemaakt door mensen. Ik wil mensen stimuleren en enthousiasmeren om tot betere en onverwachte resultaten te komen.

Petronette Castrop

Programmamanager onderwijs

06 - 51 96 97 78

[email protected]

Met 20 jaar onderwijs ervaring, zet ik mijn brede expertise in als programmamanager voor vitale organisatiestrategieën. Mijn ervaring vormt de basis voor effectieve managementbeslissingen in het onderwijs. Werkdruk verlagen is een rode draad binnen mijn carrière en ik zet mij in voor organisaties waar werkgeluk voorop staat. Verder houd ik mij bezig met Lean implementatie trajecten om processen zo efficiënt mogelijk in te delen.

Kim de Doodt

Intercedent onderwijs

06 - 30 62 37 20

[email protected]

Als intercedent ben ik verantwoordelijk voor de detachering. Van het zoeken en werven van nieuwe kandidaten tot het plaatsen en begeleiden op de opdracht. Mijn ervaring als teammanager en coach helpen bij het begeleiden van medewerkers op afstand. Samen maken we jouw nieuwe baan tot een succes. Het onderwijs speelt een belangrijke rol in mijn leven of het nu ging om het helpen van studenten bij de begeleiding van hun huiswerk of het creatief bezig zijn met peuters. Kortom samen bouwen aan jouw toekomst.

Miquel Wijngaards

Bestuurder

06 - 52 49 87 02

[email protected]

Ik vind het belangrijk dat alle professionals binnen het onderwijs toegang hebben tot de beste kennis, kunde en vaardigheden om hun werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Het onderwijs raakt mijn hart; als docent ben ik betrokken bij de eind examinering van de studenten bij hogeschool Windesheim. Ik werk elke dag aan het optimaliseren van de structuur, kwaliteit en verbinding binnen het sociaal domein, onderwijs en jeugd.

Lydia Rensen – Scheper

Officemanager

085 - 130 38 42

[email protected]

Als officemanager ben ik bij de balie de eerste persoon die jou graag welkom heet. Ik zorg ervoor dat het kantoor netjes en opgeruimd is en dat voor cursisten alles geregeld is en wordt tijdens hun lesdag. Verder doe ik agendabeheer en ondersteun diverse afdelingen met uiteenlopende werkzaamheden. Een leuke afwisselende functie, die ik met plezier uitvoer.

Laurens Hoevenberg

HRM/mobiliteit

085 - 130 38 42

[email protected]

Ik ben werkzaam op het bedrijfsbureau en ik houd mij bezig alles wat betrekking heeft op HRM, mobiliteit en verzuim. Ik verzamel en verwerken alle financiële gegevens en zorg er voor dat jij je salaris op tijd binnen hebt. Daarnaast regel ik alles rondom vervoer en mobiliteit. Korte lijnen en de samenwerking met mijn collega’s zorgen ervoor dat ik alles in goede banen kan leiden en de werkprocessen kan optimaliseren.

Angela Everts

Finance and control

085 - 130 38 42

[email protected]

Mijn functie kan het beste omschreven worden als het controleren van financiële data. Deze data verwerk ik vervolgens tot informatie in de vorm van rapportages zodat managers de juiste keuzes kunnen maken en strategieën kunnen bepalen. Het is een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden en afwisselingen waardoor mijn dagen er nooit hetzelfde uitzien. Het is een functie waarin ik mijzelf kan blijven ontwikkelen.

Wietske Kamper

HRM/vertrouwenspersoon

085 - 130 38 42

[email protected]

Ben je of kom je in dienst bij Klassicum? Dan leren wij elkaar kennen. Ik verzorg namelijk alle personeelszaken zoals verzuim, declaraties, contracten, vitaliteit en verlof. Naast mijn functie als HRM manager ben ik ook vertrouwenspersoon. Heb je een vraag of opmerking, kun je altijd bij mij terecht.

Simone Kraal

Financieel medewerker

085 - 130 38 42

[email protected]

Ik houd mij voornamelijk bezig met de financiële administratie. Ik verzorg alle boekingen van inkoop en verkoop. Daarnaast zorg ik er voor dat alle betalingen op tijd worden gedaan, en stel ik samen met mijn collega alle maandrapportages op. Heb je vragen over facturen of over een betaling, dan mag je ze aan mij stellen.