Collega Petronette mag binnenkort spreken op de landelijke IB-conferentie! Ze geeft een interessante workshop tijdens dit congres genaamd: ‘Processen in kaart, (tijds)verspillingen eruit!’ 

Op 14 maart 2023 vindt de 6e editie van de Landelijke IB-dag plaats. Het thema van deze editie is: ‘Van toetsbeleid naar onderwijsvisie’. Het thema toetsen is natuurlijk erg actueel. Zo besloot het ministerie pas nog om de eindtoets in het po te wijzigen in een doorstroomtoets. Maar wat zit daar nou allemaal achter? Waarom moeten we wel of niet toetsen? Wat meten we daarmee? Tijdens de landelijke IB-dag krijg je als deelnemer een kritische kijk op toetsen.

Sprekers op de landelijke IB-dag: Karen Heij, Tjip de Jong, Wim Meijer, Richard de Hoop en Jorinde Jelles. Het programma van de dag vind je hier.

Workshops

Tijdens deze dag worden er ook diverse workshops gegeven. Zo geeft onze collega Petronette een workshop ‘Processen in kaart, (tijds)verspillingen eruit‘. Deze workshop gaat over meer doen van wat er toe doet, door te stoppen met dingen die er niet toe doen. Gezien de ervaring van Petronette kan ze je hier heel veel over vertellen, maar ook verder mee helpen. In deze workshop gaat ze alle activiteiten van het proces toetsen in kaart brengen met de deelnemers om hier vervolgens waarde aan toe te voegen. Tot slot worden alle verspillingen eruit gehaald. Zo wordt jouw proces efficiënter. Wil jij ook dat jouw processen efficiënter verlopen dan ziet Petronette je graag in haar workshop!

Aanmelden en meer informatie over de dag vind je hier.