Partners

Partners

Wij werken samen met OCW en hebben hier geregeld gesprekken. Ook nemen wij deel aan spreektafels en diverse avonden. Uiteraard bespreken wij onze diensten en strategieën geregeld met adviseurs van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

akorda logoAkorda is dienstverlener voor onderwijs en kinderopvang en ontzorgt organisaties met hun personeels & salarisadministratie, financiële dienstverlening, adviezen & controles, HR-ondersteuning, juridische bijstand en de toepassing van wet- en regelgeving. Zij hebben specialisten in dienst die ons graag ondersteunen bij het bieden van een opmaat gemaakte oplossing.

 

Kenniscentrum Sociaal Domein heeft uitstekende trainings- en opleidingsmogelijkheden. Hier maken wij graag gebruik van.

Jeugd Professionals Nederland heeft veel expertise in de jeugdzorg en biedt de mogelijkheid voor gedragswetenschappers om een trainee programma te doorlopen. Onze gedragswetenschappers maken hier graag gebruik van.

 

Bureau ZorgmarketingBureau Zorgmarketing is onze marketing en communicatiepartner.

 

Loyalis is de verzekeraar in onderwijsland. Wij werken samen voor een vitaal en duurzaam onderwijs.

 

Vraagstukken betreft data- en informatievoorzieningen zijn zo gespecialiseerd dat wij hier samenwerken met Parell. Vooral vraagstukken betreft cyber criminaliteit nemen wij op met onze partner.