Klassicum is opleider, trainer en detacheerder voor iedereen binnen het onderwijs. Wij ondersteunen organisaties in het onderwijs om de effectiviteit van hun medewerkers te optimaliseren. Ook bieden wij zij-instromers de kans om d.m.v. EVC traject een overstap te maken naar een baan in het mbo onderwijs.

Maak gebruik van ons netwerk!

Wij bieden ons als organisatie aan voor het detacheren van kandidaten binnen het onderwijs. Hierbij kan het gaan om kandidaten die gekwalificeerd zijn als docent. Ook kandidaten zonder vooropleiding of ervaring kunnen door ons gedetacheerd worden. De vacatures kunnen uiteenlopen van conciërge tot een vacature voor een directeur.

Missie en visie

Klassicum staat voor persoonlijke groei en ontwikkeling van de effectiviteit van mensen. Zo creëren we zowel voor hen als voor organisaties duurzame kansen en oplossingen. Dat is waar we voor staan, waar wij naar streven. Ons doel is het leveren van goed onderwijs voor nu en voor in de toekomst. Wij zijn er om de continuïteit en kwaliteit van het onderwijs te waarborgen. Wij vinden dat iedereen goed onderwijs en de juiste docent(en) verdient.

Kernwaarden van Klassicum

Dit zijn de kernwaarden waar Klassicum voor staat en wat je ook terugvindt in elke medewerker bij Klassicum.

  • Betrokken: We zijn een (sociaal) betrokken organisatie die zich verbonden voelt met haar klanten. We denken mee en voelen ons medeverantwoordelijk voor hun succes.
  • Deskundig: We beschikken over de juiste kennis en ervaring op het gebied van detachering. Daarnaast beschikken we over de deskundigheid om mensen te begeleiden bij de transitie van een functie buiten het onderwijs naar een functie binnen het onderwijs. Op onze deskundigheid kan je rekenen!
  • Mensgericht: Werken met en voor mensen. In deze samenwerking staat de klant centraal.
  • Resultaatgericht: Onze dienstverlening gaat door totdat het beoogde doel behaald is: de kandidaat helpen met een functie binnen het onderwijs. Hierbij staan transparantie en integriteit voorop.