Opleidingen

Ontdek de kracht van leren met Klassicum

In het onderwijs staat elke dag garant voor nieuwe avonturen, en bij Klassicum snappen we dat maar al te goed. Onze leeroplossingen zijn fris en speciaal ontworpen om jouw reis naar persoonlijke en professionele groei te ondersteunen. We brengen de praktijkervaring samen met innovatie om jou leerervaringen te bieden die echt blijven plakken.  

Leren in de praktijk: jouw dagelijkse school

Bij ons staat de echte wereld centraal in het leerproces. We geloven dat de meest krachtige leermomenten zich voordoen wanneer je midden in de actie zit, geconfronteerd met uitdagingen en gestimuleerd door feedback. Daarom zijn onze programma’s ontwikkeld met real-life cases en interactieve uitdagingen. 


Flexibele opleidingsopties

Wij snappen dat iedereen anders leert. Daarom biedt Klassicum je de vrijheid om zelf te kiezen waar, wanneer en hoe je leert. Ons aanbod varieert van klassikale sessies tot dynamische online modules, allemaal ontworpen om te voldoen aan jouw behoeften en levensstijl. Onze blended learning benadering zorgt voor een leerervaring die zowel flexibel als verrijkend is. Je verwerft niet alleen nieuwe kennis en vaardigheden, maar je bouwt ook aan een netwerk van gelijkgestemden en experts die jouw leerreis kunnen verrijken. 


Jouw pad naar professionele groei

Of je nu de fijne kneepjes van het vak wilt leren of jouw expertise wilt delen binnen het onderwijs, Klassicum staat klaar met de kennis de middelen en de passie om jou te begeleiden. Ons doel? Jou ondersteunen om je potentieel te ontdekken en te ontplooien. 


De kracht van persoonlijke ontwikkeling

Van de kneepjes van het vak leren tot het delen van jouw eigen expertise, wij staan klaar om jouw overgang te ondersteunen. Onze opleidingen zijn niet alleen een leertraject; het zijn bouwstenen voor jouw toekomst in het onderwijs; 

E-learnings: Duik in onze webshop en vind de cursus die bij jou past, van vitaliteit tot persoonlijk leiderschap.  

Opleidingen: Word een expert in jouw veld met onze klassikale opleidingen, zoals vertrouwenspersoon, intern begeleider, kwaliteitscoördinator of specalist in vitale onderwijsstrategieën. 

Trainingen: Versterk jouw team met onze trainingen op locatie, over thema’s als leiderschap, pedagogische vaardigheden, Lean werken in het onderwijs, werkdrukverlaging, timemanagement, stressmanagement en meer. 

Omscholingsmogelijkheden: Geef jouw carrière een nieuwe draai met onze omscholingsprogramma’s in het Onderwijs, Sociaal Domein of Jeugdzorg. 


De kracht van persoonlijke ontwikkeling

Haal je carrièredoelen in het onderwijs met Klassicum.
”Kies voor groei, kies voor Klassicum”

Meer dan scholing

Bij Klassicum streven we naar meer dan alleen scholing; wij bieden een partnerschap in jouw ontwikkeling. Ons team professionals staat klaar om je te ondersteunen met advies, begeleiding en inspiratie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Pak de telefoon en bel ons, of vul gemakkelijk het onderstaande contactformulier in. Een gesprek met ons is altijd verrijkend, vol nieuwe inzichten en boordevol mogelijkheden.


Contactformulier (opleidingen)

Toestemming*
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.