Ben jij diegene die graag wil lesgeven of ben jij een echte professional die graag kennis wilt overbrengen? Dan is onze scholing geschikt voor jou!
We beschikken over de juiste kennis en ervaring om mensen te begeleiden bij de transitie van een functie buiten het onderwijs naar een functie binnen het onderwijs. We gaan door totdat het beoogde doel behaald is: jou helpen met een functie binnen het onderwijs!

Intern Begeleider

Wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen het basisonderwijs? Wil jij je collega’s en leerlingen verder ondersteunen? Volg dan de opleiding tot intern begeleider!

Tweedaagse ‘stressreductie’ voor docenten

Wil jij weer terug in je rust en kracht komen na een hectisch schooljaar? En wil jij leren hoe je deze rust in jezelf vasthoudt gedurende het nieuwe schooljaar? Wij gaan je hierbij helpen!

Docent-Student programma

Een uniek programma waarbij de scholen de mogelijkheid krijgen om de leerkrachten / docenten te professionaliseren terwijl de leerlingen van onderwijs worden voorzien! Wil je meer weten over de visie achter het programma en hoe dit jou kan helpen? Lees dan snel verder!

Intrinsieke motivatie

In dit programma leer je hoe je jouw intrinsieke motivatie in beeld krijgt en hoe je deze motivatie kunt inzetten voor groei en ontwikkeling. Intrinsieke motivatie: Het begint met de juiste klik!

Teambuilding: Creatief & Eigenwijs

Soms wil je het samenwerken in het team niet vanuit het hoofd benaderen maar meer vanuit het gevoel en creativiteit. Tijdens deze teambuilding worden verschillende werkvormen gebruikt om je creatieve brein aan te zetten met als doel om inzicht in elkaar te krijgen en de samenwerking onderling. Lees snel verder voor meer informatie!

Stressmanagement in je klas of school

Die ene deadline die je nog moet halen, een collega die je tussendoor weer iets vraagt en de teamleider die verwacht dat je iets aanlevert. Laten we samen stress elimineren en de gezonde spanningen omarmen. Deze training geeft de kans om in enkele stappen de rust weer te vinden en de stress om te zetten naar gezonde leefstijl. Lees snel verder!

Teambuilding: Optimaal & effectief samenwerken!

Teambuilding. Een vaak voorkomend begrip. Maar hoe zorg je er nu voor dat je team ook echt optimaal samenwerkt? Deze training zorgt ervoor dat je medewerkers elkaar beter begrijpen en inzicht krijgen in elkaars drijfveren. Met het uiteindelijke doel: in balans met elkaar optimaal samenwerken!

Leren leren

Tijdens de workshop ‘Leren leren’, ontdekken studenten wat hun leerstijl is en hoe ze hun leerwerk met meerdere leerstrategieën slim aanpakken zodat ze hun toetsen met gemak halen.

Leren plannen

Tijdens de workshop ‘Leren plannen’, leren studenten hoe ze een realistische planning maken en zich niet laten afleiden zodat ze beter scoren én tijd overhouden voor activiteiten naast school en stage

We Connect

Het doel van het programma is studenten en docenten weer met elkaar in verbinding brengen, Studenten krijgen de tools aangereikt om hun leven weer op te pakken na de pandemie. Daarnaast leren de docenten hoe zij met hun nieuwe rol binnen het docentschap om moeten gaan. Wij vinden balans en in verbinding staan met elkaar belangrijk. Deel je deze visie? Lees dan snel verder!

Burgerschap in het onderwijs

Het doel van het programma is de leerling een aanzet te geven tot de ontwikkeling naar een volwaardig burger die zichzelf mag en kan zijn! Dat hij uniek en oké is. Oordeelloos met elkaar in verbinding blijven is hierin belangrijk? Vind jij burgerschap ook zo belangrijk? Lees dan snel verder!

Training Complexe scheidingen

Tijdig signaleren van problemen bij scheiding is erg belangrijk zodat leerlingen die vorm van ondersteuning, begeleiding of hulp krijgen die zij nodig hebben.

Training Gordon-communicatie

In deze training krijg je inzicht in hoe het proces van communiceren verloopt, zowel professioneel als privé en hoe je dit proces kan beïnvloeden.

Training Autisme, vriendschap en relatie

Welke vaardigheden kan een persoon met ASS ontwikkelen en leren? In deze interactieve training wordt de theorie vertaald naar de dagelijkse omstandigheden.