Docent-Student programma

Een uniek programma waarbij de scholen de mogelijkheid krijgen om de leerkrachten / docenten te professionaliseren terwijl de leerlingen van onderwijs worden voorzien! Wil je meer weten over de visie achter het programma en hoe dit jou kan helpen? Lees dan snel verder!

Intrinsieke motivatie

In dit programma leer je hoe je jouw intrinsieke motivatie in beeld krijgt en hoe je deze motivatie kunt inzetten voor groei en ontwikkeling. Intrinsieke motivatie: Het begint met de juiste klik!

We Connect

Het doel van het programma is studenten en docenten weer met elkaar in verbinding brengen, Studenten krijgen de tools aangereikt om hun leven weer op te pakken na de pandemie. Daarnaast leren de docenten hoe zij met hun nieuwe rol binnen het docentschap om moeten gaan. Wij vinden balans en in verbinding staan met elkaar belangrijk. Deel je deze visie? Lees dan snel verder!

Burgerschap in het onderwijs

Het doel van het programma is de leerling een aanzet te geven tot de ontwikkeling naar een volwaardig burger die zichzelf mag en kan zijn! Dat hij uniek en oké is. Oordeelloos met elkaar in verbinding blijven is hierin belangrijk? Vind jij burgerschap ook zo belangrijk? Lees dan snel verder!