Online Kennisplein voor Organisaties

Welkom in de toekomst van leren met Klassicum  

Het onderwijs in Nederland is voortdurend in ontwikkeling. Daarom introduceren we bij Klassicum een manier van leren: ons Online Kennisplein. Wij hebben dit platform speciaal ontworpen voor onderwijsprofessionals die kennis en vaardigheden willen uitbreiden en ontwikkelen. Met een Kennisabonnement krijgt je onderwijsinstelling toegang tot een schat aan trainingen en materialen, allemaal op je digitale apparaat.  


Hét digitale klaslokaal van jouw onderwijsinstelling

Het Online Kennisplein van Klassicum is jouw toegangspoort tot een wereld van kennis. Of je nu dieper wilt duiken in persoonlijke ontwikkeling, specifieke onderwijsthema’s wilt verkennen of samen met je team aan de slag wilt gaan, ons platform biedt het allemaal. En het mooiste? Je leert waar en wanneer je maar wilt. 


Maatwerk voor jouw organisatie

We begrijpen dat elke onderwijsinstelling uniek is. Daarom kun je bij ons je eigen leertraject samenstellen. Voeg gepersonaliseerde trainingen toe, breid bestaande modules uit of integreer essentiële documenten. Ons platform kan zelfs worden aangepast de huisstijl van jouw onderwijsorganisatie.  


Een schatkist aan kennis

Op ons Online Kennisplein vind je een continu groeiende collectie van e-learnings, webinars, podcasts steeds up-to-date met de laatste onderwijsontwikkelingen. Jouw kennisabonnement garandeert dat je altijd vooroploopt in je vakgebied. 


Flexibel en toegankelijk leren

Met Klassicum bepaal je zelf het tempo en de plaats van je leerproces. Ons platform is ontworpen voor de drukke professionals en biedt een flexibele leerervaring die perfect past bij een hectisch leven. 


Verrijk de onderwijsvaardigheden van jouw team

Ontdek trainingen over uiteenlopende thema’s zoals: 

 • Effectieve communicatie binnen het onderwijs; 
 • Leiderschap en teamdynamiek; 
 • Omgaan met diversiteit en inclusie in de klas; 
 • Innovatieve lesmethoden en technieken; 
 • En veel meer, afgestemd op de behoeften van het moderne onderwijs. 

  De kracht van persoonlijke ontwikkeling

  Haal je carrièredoelen in het onderwijs met Klassicum.

  Til jouw team naar een hoger niveau

  Klaar om de potentie van jouw onderwijsinstelling volledig te benutten? Vraag nu een demo aan en zie hoe ons Online Kennisplein jullie kan begeleiden in de voortdurende professionele ontwikkeling, het versterken van de schoolgemeenschap en het bereiken van onderwijskundige. 


  Demo-aanvraag

  Toestemming*
  Nieuwsbrief
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.