Loopbaanbegeleiding

Neem de teugels van je loopbaan in handen met de loopbaancoaching van Klassicum

Jouw carrière, jouw reis

Je carrière laat je niet aan het toeval over! Met Klassicum’s loopbaancoaching krijg jij de regie. Ontdek hoe je jouw ervaring en netwerk slim inzet voor jouw volgende professionele stap. We bieden een helder, vijfstappenplan, precies wat je nodig hebt in het onderwijsveld. 


Het 5 stappenplan van onze loopbaanbegeleiding 

  1. Reflectie: Start met een goed gesprek met je loopbaanadviseur. Het moet klikken. Waar sta je nu? Waar wil je heen? Samen zetten we jouw koers uit. 
  1. Ambitie: Wat zijn je doelen? We maken ze concreet en realistisch. Inzicht in jouw ambities en kwaliteiten vormt de basis voor je volgende stap. 
  1. Oriëntatie: Verken jouw kansen op de arbeidsmarkt. Een up-to-date CV en een sterk netwerk zijn je gereedschap. We scherpen je sollicitatievaardigheden aan. 
  1. Actie: Tijd om te netwerken en de markt op te gaan. Met onze hulp ontdek je de kansen die bij jou passen, ook de minder zichtbare. 
  1. Realisatie: Je bent klaar voor een betekenisvolle nieuwe fase in je loopbaan, of dat nu een nieuwe baan, zzp-schap of een uitdagend project is. 

”Jouw loopbaan, onze missie”