Heb je een klacht over de dienstverlening van Klassicum? Dien jouw klacht dan in door middel van onderstaand formulier. Wij zullen de ontvangst van jouw klacht per e-mail binnen 24 uur bevestigen en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw klacht te bespreken.

De afhandeling van de klacht valt onder verantwoordelijkheid van onze directie. Uiteraard streven wij ernaar jouw klacht tot volle tevredenheid af te handelen. Binnen vier weken kan je een mondelinge en daarna schriftelijke/e-mail reactie op jouw klacht verwachten. Als er een langere tijd nodig is om onderzoek te doen, word je binnen 4 weken in kennis gesteld waarbij het uitstel wordt toegelicht. Bovendien wordt er een indicatie gegeven wanneer uitsluitsel verwacht wordt. Allen die betrokken zijn bij de afhandeling van jouw klacht, gaan vertrouwelijk om met de klacht en de verkregen gegevens.

Ben je het niet eens met onze de afhandeling van je klacht? Dan kan je schriftelijk in beroep gaan. Wij sturen jouw beroepschrift door naar een onafhankelijke derde: Drs. Tjebbe Hepkema. Hij reageert binnen zes weken op het beroep. Klassicum conformeert zich aan zijn oordeel.

De bewaartermijn van de klacht is vijf jaar.