Diensten

In het onderwijs is geen enkele dag hetzelfde en bij Klassicum snappen we dat. Onze onderzoeksoplossingen zijn verfrissend en speciaal ontworpen om jouw onderwijsinstelling te begeleiden naar een duurzaam en vitaal onderwijssysteem. We mixen wetenschap met een snufje schoolpleinrealiteit voor inzichten die je echt kunt gebruiken. 


Onze aanpak

Onderzoek

Eerst zoomen we met elkaar in op wat je nu echt wilt weten. We trekken de onderzoekshandschoenen aan en we halen de data op. Vaak komen aan de hand van deze data inzichten die jouw onderwijsinstelling verder helpt. Met de inzichten gaan we aan de slag om het grote plaatje te zien. We leggen elke stukje op de juiste plek, zodat er een helder beeld ontstaat wat jouw onderwijsorganisatie nodig heeft. De kennis en inzichten die we hebben opgedaan vertalen we naar een actieplan dat helder is. Praktische, haalbare stappen die jouw onderwijsorganisatie nodig heeft.


Advies

Geen twee scholen zijn hetzelfde. Onze adviseurs duiken in de unieke cultuur, uitdagingen en visie van jouw onderwijsinstelling op deze manier kunnen zij het juiste advies geven. Veranderingen kunnen spannend zijn, maar wij zijn er dol op! Onze adviseurs begeleiden veranderingen zodat je onderwijsorganisatie soepel en sterk het transformatieproces aangaat.  


Implementatie

Een briljant plan op papier is slechts het halve werk. Wij zetten plannen om in actie! Onze adviseurs zorgen ervoor dat je je doelen behaalt. Met een praktische insteek met oog voor de menselijke factor maken we de overgang zo makkelijk mogelijk. 


Opleiding

Bij ons bepaal je zelf waar, hoe en wanneer je leert. Volg een opleiding klassikaal of via ons Online Kennisplein. Wij combineren verschillende lesmethodes en bieden ook fysieke contactmomenten aan. Van losse training tot compleet pakket, ook voor organisaties.


Werving en selectie

De Juiste mensen op de juiste plek. Ons werving- en selectieproces is als een talentenshow, maar dan zonder zenuwslopende audities. We speuren naar de juist professionals die impact maken binnen jouw onderwijsinstelling.  


Loopbaanbegeleiding

In het onderwijs is het soms zoeken naar je volgende carrière stap. Onze loopbaanbegeleiding is als een GPS voor je carrière. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging een andere omgeving of nieuwe mogelijkheden bij Klassicum helpen onze adviseurs je verder.


Coaching

Een goed team is essentieel. Onze coaching zorgt ervoor dat iedereen in harmonie samenwerkt en persoonlijk talenten volop benut worden. Of het nu gaat om individuele groei of de groei van een team.   


De winst voor jouw onderwijsinstelling

  • Slimmere keuzes, gesteund door stevig onderzoek
  • Innovatie met beide benen op de grond
  • Een school die niet alleen meedoet, maar vooroploopt

Klaar voor de sprong naar een vitale en duurzame onderwijsorganisatie?

Wij staan te popelen om met jouw onderwijsorganisatie aan de slag te gaan. Onze adviseurs staan je bij voor raad en daad. Nieuwsgierig naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?  

Pak de telefoon of laat je gegevens achter in ons contactformulier hieronder. Een gesprek met ons is ontspannen, informatief en altijd de moeite waard.  Bel ons op via 085 – 130 38 42. We horen graag jouw stem! Of nog makkelijker, vul het onderstaande contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.  

Toestemming*
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.