Bij ons kan je terecht voor detachering in het onderwijs. Wij detacheren kandidaten die gekwalificeerd zijn als docent én medewerkers in ondersteunende functies. Daarnaast gaan wij graag in gesprek met kandidaten die (nog) niet de juiste vooropleiding of ervaring hebben om de mogelijkheden te bespreken. Ben je ZZP’er en wil je een leuke opdracht in het onderwijs, neem dan contact met ons op.

Door ons landelijk netwerk en onze persoonlijke aanpak zorgen wij voor de goede match!

detachering werknemers

Wil je gedetacheerd worden?

Gedetacheerd worden via Klassicum houdt in dat je bij ons in dienst bent. Je gaat bij één of meerdere van onze opdrachtgevers aan het werk. Naast een marktconforme beloning bieden we jou de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen en professionaliseren door het volgen van een opleiding of training in jouw vakgebied.

Nieuwsgierig? Meld je aan of lees hier de ervaring van één van onze gedetacheerden.

Bekijk onze vacatures

Ik wil graag gedetacheerd worden

We komen graag met je in contact om de mogelijkheden tot een detachering in het onderwijs te bespreken.

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
detachering werkgevers

Zoek je medewerkers?

Op zoek naar een tijdelijke vervanging van een medewerker bij ziekte of zwangerschap? Of kan je wat extra hulp gebruiken tijdens drukke periodes? Dan is detacheren de ideale oplossing!

Snel beschikken over deskundig personeel op het gebied van onderwijs. Dat is het grote voordeel van detacheren. Aangezien wij ook opleider zijn, hebben wij deskundig personeel tot onze beschikking die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Wij ontzorgen jou volledig van alle werkzaamheden die komen kijken bij personeelszaken.

Ik zoek medewerkers

We komen graag met je in contact om de mogelijkheden tot een samenwerking te bespreken.