Klassicum is detacheerder in het onderwijs. Waarom? Omdat het onze missie is om de continuïteit en kwaliteit van het onderwijs te waarborgen. En dat doen wij door het vinden van geschikte professionals, maar ook juist door het opleiden en bijscholen van professionals. Samen werken aan het onderwijs van nu is dan ook ons motto. En dat doen wij onder andere met detachering in het onderwijs. 

Hoe werkt detachering in het onderwijs?

Klassicum heeft goede relaties met diverse onderwijsinstellingen door het hele land. Wanneer er bij die instellingen vacatures zijn gaan wij aan de slag. Dit zijn diverse vacatures, van directeur tot roostermaker. We zoeken vervolgens de juiste kandidaat voor deze functie. Dat kan iemand uit ons netwerk zijn, iemand die wij hebben opgeleid of misschien ben jij dat wel. We delen jouw sollicitatie met de onderwijsinstelling en als het goed is ga je daar op gesprek. Mocht dit van beide kanten goed bevallen gaan we een overeenkomst met de instelling aan en een contract met jou als professional. Tijdens het werken voor de instelling begeleiden wij je continu.

De voordelen van detachering voor professionals in het onderwijs

Als professional in het onderwijs zijn er veel voordelen om gedetacheerd te worden.

1. Je gaat bij één of meerdere opdrachtgevers aan de slag

Zeker voor professionals die op zoek zijn naar meer uitdaging is dit een belangrijk voordeel. Indien het aantal uren van vacatures dat toelaat kun je bij meerdere opdrachtgevers tegelijk aan het werk. Zo houd jij veel afwisseling in je werkzaamheden en de mensen met wie je werkt. Dit kunnen ook twee verschillende functies zijn, dan heb je eigenlijk een combibaan. Daarover lees je hier meer.

2. Je krijgt de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen en professionaliseren door het volgen van trainingen

Naast detacheerder zijn wij ook opleider binnen het onderwijs. Als je via ons aan het werk gaat kun je gebruik maken van onze trainingen en workshops. Zo blijft jouw kennis up to date, maar krijg je ook verdieping op interessante onderwerpen. Ook als je op bepaalde gebieden niet voldoende ervaring hebt helpen we je dit bij te spijkeren. Ons trainingsaanbod vind je op deze pagina.

3. De juiste match voor jou, dankzij ons landelijke netwerk en pehttps://www.klassicum.nl/opleidingen/tweedaagse-stressreductie-voor-docenten/rsoonlijke aanpak

Na een gesprek met onze adviseur weten wij precies wie jij bent en wat je wil. Zo vinden wij de juiste vacature voor jou. Ook als je zelf twijfels hebt of eens iets anders zou willen adviseren we je. Wij denken namelijk dat het onderwijs beter wordt met de juiste persoon op de juiste plek.

 

Is detachering in het onderwijs ook iets voor jou? Solliciteer dan nu op één van onze vacatures of vul vrijblijvend onderstaand formulier in.

Detachering voor medewerkers

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.