Coaching

Versterk je carrière met coaching van Klassicum

Bij Klassicum weten we dat echte vooruitgang ontstaat wanneer persoonlijke drijfveren en professionele ambities hand in hand gaan. Onze coaching is erop gericht om jou – de onderwijsprofessional – concreet verder te helpen. Samen met jouw coach werk je aan duidelijke doelen, scherpen we je profiel aan en verbeteren we je vaardigheden. 


Meer dan alleen maar gesprekken voeren


Bij Klassicum gaan we een stapje verder. We stellen de juiste vragen en bieden de nodige ondersteuning, altijd met jouw doelen als uitgangspunt. Het gaat ons om resultaten: jouw professionele groei én persoonlijk welbevinden. Zo word je niet alleen beter in je werk, maar voel je je ook beter over je werk. 

”Van startbekwaam naar vakbekwaam ”

Klaar om de diepte in te gaan en je carrière een boost te geven? Bij Klassicum staan we klaar om je daarbij te helpen. 


Een coach die verder kijkt

Bij Klassicum begrijpen we dat echte vooruitgang een evenwicht vraagt tussen wat je wilt en wat je kunt. Onze coaching is gericht op concrete resultaten: samen stellen we duidelijke doelen en werken we aan de ontwikkeling van je vaardigheden en het aanscherpen van je professionele profiel. 

We gaan niet alleen in gesprek, we zetten ook stappen. Het gaat om wat je wilt bereiken in je werk én in je leven. Wij helpen je niet alleen vooruit in je baan, maar ook om meer voldoening uit je werk te halen. 

Ons brede aanbod, van één-op-één gesprekken tot hands-on workshops, bouwt aan je carrière voor de lange termijn.  


In drie stappen naar succes

In drie stappen naar succes;  

  1. Reflectie: Begin met een grondige blik op waar je staat en waar je naartoe wilt. We verkennen samen je drijfveren en zoeken naar een balans tussen je ambities en je persoonlijke leven. 
  1. Ambitie: Zet je doelen scherp en koppel deze aan een haalbaar plan. We leggen je kwaliteiten bloot en openen deuren naar nieuwe kansen. 
  1. Oriëntatie: Met je doelen helder voor ogen, verkennen we de kansen die voor je liggen. Verbeter je presentatie en netwerk skills en zet concrete stappen richting je ideale carrière. 

Pak de regie over je professionele groei met de coaching van Klassicum. Samen gaan we voor de doelen die jij belangrijk vindt. Jouw ontwikkeling, dat is waar het ons om gaat. 

Op zoek naar coaching?

Samen ontdekken we verborgen talenten en tillen we jouw team van onderwijsprofessionals naar een hoger niveau.